רשותהשידור
במאי 2012 לפני קניית טלוויזיה ביררתי בשיחת טלפון עם רשות השידור מה עליי לעשות כדי למנוע בעיות בעתיד. בתשובה הסבירו לי שאני חייב לשלוח מכתב לרשות השידור לגבי קנייה מקלט טלוויזיה. כך עשיתי. אחרי חודש קיבלתי מכתב דרישת תשלום אגרה וקנס משנת 2006 עד 2011 כולל. התחלתי להתכתב עם רשות השידור ובמקביל עם עו"ד שלהם רונן פרץ. בראשונה התקשרתי לרשות השידור ושאלתי למה הם שלחו לי חיוב אם שלחתי לרשות השידור מכתב בו אני מסביר שלא היה אף פעם מקלט טלוויזיה ברשותי ובמאי 2012 רכשתי טלוויזיה מיד שניה ומיד שילמתי אגרה אפילו רטרואקטיבי מתחילת 2012. בתשובה התבקשתי לפקסס לרשות השידור את האישור התחברות לחברת קבלים , קבלה על קנייה טלוויזיה וחוזה שכירות דירה. שלחתי להם הכול חוץ מקבלה לקנייה טלוויזיה כי אין לי אותה , רכשתי טלוויזיה מיד שנייה והסברתי את זה במכתב. עד פברואר 2013 למרות כל ניסיונות שלי בטלפון או בפקס לקבל תשובה, לא קיבלתי שום מידע על הנושא זה. במקביל קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל לגבי חוב. רק במרץ 2013 הצלחתי לצור קשר עם חברת עו"ד המטפלים בטיק. נאמר לי בטלפון שעכשיו אני חייב רק מ2009 עד 2011 . ניסיתי לברר על סמך מה רשות השידור קובעים את החוב(כלומר אני לא חייב לשלם אם לא היה לי מקלט טלוויזיה בשנים אלה) קיבלתי תשובה : " כך הם קבעו ועדיף לך לשלם את מה שיש" . הם מחייבים אותי להוכיח שלא היה לי טלוויזיה בשנים 2006 עד 2012 וזה בלתי אפשרי. וחוץ מי זה כפי שנודע לי חובת ההוכחה היא לא על האזרח. לאחרונה קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל אשר כתוב בו: "הסעד-הגדלת חוב, החלטה מאושר" התקשרתי להוצאה לפועל והתברר לי שהחוב הוא עדיין מ2006 עד 2012. על 4700 ₪ . אני כבר לא יודע מה עליי לעשות ולמי לפנות כולם מפנים אותי ללשכת הוצאה לפועל והם רק מאיימים עליי ולא מעניין אותם כלום חוץ מתשלום. בבקשה תעזרו לי!!! אנדריי פייגון 0546838158 Gosha737@gmail.com