תשלום אגרת טלווזיה
היי נושא תשלום אגרה אני חייה לבד עם 3 ילדים, יש לנו מחשבים, לא רואים טלווזיה , בעלי עזב ניתק את בקבלים, של הוט , אן לנו את המכשיר שמחברים למסך כדי לראות טלוזיה הילדים שלי מורדים סרטים מהנאטרנט דרכו רואים סרטם, פעם אולי בשבועים, קבלו חשבון על שם בעלי לשלם אגרת טלויזה תשלום ראשון על סך 173 , והוא לא לקח דואר ואני לא פותחת מכתבים שלו והוא לא שלם החשבוך עלה 316 דרך עורך דין לפני נקטת אמצעים, אין לי יכולת לשלם לא רואים טלוויזה ולא מעניין אותנו אנחנו עסוקים בלימודים ובציור וןמוסיקה וחדשות ותוכניות בידור לא מעניין אותנו לא רואים כלום ...י אין אני מתמודדת עם ראשות השידור בנושא,
לא פשוט... מה קורה אם הגיע מכתב מעו"ד? תקבלו שובר לתשלום. לרוב, משרדי עו"ד מגישים ישר תביעה בסכום קצוב בהוצל"פ, כך שעלייך להגיב תוך 30 יום. אם לא תשלמו או תגיבו, תגלו שעיקלו לכם את חשבון בנק, שהוטלו עליכם הגבלות בבנק ישראל ושאר סנקציות מטורפות. הייתי ממליצה בדחיפות להגיש התנגדות לתובענה בטרם יחלפו 30 ימים (אם יחלפו - תצטרכי בקשה להארכת מועד) עיכוב הליכים, אולי יש מקום להגיש בקשה למתן פס"ד הצהרתי המורה על אי קיומה של טלוויזיה משנת x, בהצלחה מסך טלוויזיה משמש כצג בלבד - אינו מחובר לכבלים, ללוויין או לממיר עיד"ן פלוס אם רכשתם מסך טלוויזיה, והוא משמש כצג בלבד - אינו מחובר לכבלים, ללוויין או לממיר עיד"ן פלוס - אינכם צריכים לשלם אגרה. עם זאת, עליכם להיות אקטיביים בעניין, ולא להמתין לדרישת התשלום. הנה כמה פעולות שכדאי לכם לנקוט: • פנו בכתב לרשות השידור, והודיעו כי רכשתם טלוויזיה, אך היא אינה משמשת מקלט לשידורי טלוויזיה, אלא אך ורק צג שמחובר למחשב. • ציינו בפנייתכם לרשות כי החל ממארס 2011 אין יותר שידורים אנלוגיים בישראל, ולכן המסך שברשותכם אינו יכול לשמש מקלט - למעט מסכים שבהם ממיר עיד"ן מובנה. כדאי להזכיר באותו עניין גם את פסק הדין בתיק של קולנוע חדש בע"מ נגד רשות השידור (ראו פירוט בכתבה). • במכתבכם לרשות השידור, בקשו שיגיע טכנאי-בודק מטעם הרשות כדי לאמת את ההצהרה שלכם. כמובן, כדאי שתהיו מוכנים לבדיקה כשהטכנאי יגיע לביתכם. בנוסף, במקרה שמכשיר הטלוויזיה שברשותכם התקלקל או נפטרתם ממנו, הודיעו על כך בכתב לרשות השידור ודרשו להפסיק לשלם את אגרת הטלוויזיה. נמאס מחובות? הוצאה לפועל ?! פשיטת רגל? עיקולים? הגבלת רישיון נהיגה?! עיכוב יציאה מן הארץ? יש פתרון!! משרד עו"ד סמדר בוכובזה - צלצל עכשיו ! טל': 050-6784978 , 077-3311153
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים