לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דחוף

תיק בהוצל"פ בגין אגרה שלא שולמה

שלום אני פונה בשם אמי עד 2009 אמי התגוררה בשכירות בכתובת שרשומה לה עד היום בת"ז לקראת סוף 2009 היא ואבי התגרשו ועזבו את הדירה המדוברת שהייתה בשכירות ומאז אין לאמי כתובת מוגדרת מוצהרת היות והיא מתגוררת לסירוגין אצלי ואצל קרובי משפחה. היא מקבלת מביטוח לאומי השלמת הבטחת הכנסה לאחרונה נודע לנו על מכתב שהגיע ממשרד עו"ד לכתובת שרשומה בת"ז של אמי ע"י שכנה שנשארה ביחסי חברות עם אימי ומסרה לה שהמעטפה הושארה על תיבות הדואר והיות והיא זיהתתה את השם של אמי היא לקחה אותה ומידי טילפנה להודיע מדובר על הודעה של משרד עו"ד על חוב בגין אגרת טלוויזיה משנת 2010-2013 ושנפתח נגדה תיק בהוצל"פ בעקבות החוב שוחחתי עם משרד מתמחה במשרד עו"ד שהיא סוג של ניפנפה אותי לרשות הטלוויזיה שאני אבצע בירור מולם שאלתי היא האם חוקי לחייב את אמי על אגרת טלוויזיה שאין ברשותה אפילו קורת גג ובטח שלא מקלט טלוויזיה ואם לא חוקי כיצד אני יכולה לאלץ את משרד עו"ד לדאוג לביטול וסגירת התיק בהוצ"לפ וכן ביטול החוב . אודה על תשובתך המהירה

עו"ד סמדר בוכובזה

לרוב, משרדי עו"ד מגישים ישר תביעה בסכום קצוב בהוצל"פ, כך שעלייך להגיב תוך 30 יום. אם לא תשלמו או תגיבו, תגלו שעיקלו לכם את חשבון בנק, שהוטלו עליכם הגבלות בבנק ישראל ושאר סנקציות מטורפות. הייתי ממליצה בדחיפות להגיש התנגדות לתובענה בטרם יחלפו 30 ימים (אם יחלפו - תצטרכי בקשה להארכת מועד) עיכוב הליכים, אולי יש מקום להגיש בקשה למתן פס"ד הצהרתי המורה על אי קיומה של טלוויזיה משנת x, בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור