רותם

אי הפקדת פנסיה וקרן השתלמות בזמן

שלום, אני סיימתי לעבוד אצל המעסיק הקודם ב24 לאוגוסט, 2017. המעסיק לא הפריש פיצויים ופנסיה מחודש מרץ 2017 (היו גם עיכובים בהפקדות שהופקדו עד מרץ). ב29 לאוקטובר, 2017, הופקדו הכספים (כביכול), אך השיוך טרם בוצע עד היום (19 לנובמבר, 2017). עקב כך שלא בוצעו השיוכים - גם טרם קיבלתי טופס 161 ואין לי יכולת לקבל פיצויים עד אז. האם ניתן לתבוע על הלנת שכר? לתבוע ריביות ונזק שנגרם? כרגע נכנסתי למינוס בבנק שהפיצויים היו יכולים לכסות.

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, אכן הנך יכול להגיש תביעה על הלנת פיצויי פיטורים. בברכה,