ליהי כהן

כמה ימי חופשה משלמים אחרי פיטורין?

השאלה שלי היא בקשר לתשלום ימי חופשה אחרי פיטורין .פוטרתי והתברר שהם לא שילמו לי ימי חופשה במלואם במשך 15 שנה. הם שילמו בערך רק 20% עבור ימי החופשה. היום אחרי הפיטורין אני רוצה לתבוע אותם עבור החוסר הזה. האם אוכל לדרוש הפרשי שכר של 3 שנים אחרונות על הפרשי תשלום החופשה ? אחרי הפיטורין?השאלה פה קריטית האם אוכל לדרוש היות והיה לי גם פדיון ימי חופשה של 3 שנים בתלוש. ללא קשר הם היו חייבים לי כ45 ימים. האם אוכל לדרוש פיצויי גם עבור ימי החופשה שלא שולמו במלואם זאת אומרת את ההפרש של ה80% ולקרוא לזה הפרשי שכר למרות שהיה לי פדיון ימי חופשה?? האם כאשר יש פדיון ימי חופשה של כ45 יום אפשר לדרוש גם על החוסר הזה הזה שגיליתי אותו אחרי פיטורין?

עו"ד אורנה שמריהו

ניתן לתבוע על פי חוק ההתיישנות בחוק חופשה שנתית. הנך יכולה לתבוע בגין 3 שנים והשנה האחרונה לעבודתך באופן יחסי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה