חזרה לפורום

הסכם לפי סעיף 14 - דחוף!!!! בבקשה!!!!

YOS
yosabi

שלום רב !!!!!! אני עובדת במקום עבודה 10 שנים , והמעביד רוצה להחתים אותי על הסכם לפי סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין . כאשר הבנתי שבהסכם זה המעביד מוותר מראש על כל מרכיבי ההפרשות לקרן פנסיה ( גמל/תגמולים- חלק עובד-וחלק מעביד – והפרשות לקופת פיצויים). יש לי מס' שאלות חשובות בנושא : 1. במידה ואני חותמת על הסכם זה – אם אני מתפטרת בשנה ה-12 לעבודתי האם מגיע לי פיצויים עבור כל ה-12 שנה ? או יגיע לי פיצויים רק מיום החתימה ואילך ? כלומר עבור 2 שנים? 2. האם המעביד חייב להשלים לי את אחוז ההפרשה לפיצויים מ-6% ל-.8.33% על ה-10 שנים הראשונות (לפני החתימה) וכמו כן , לשנות את אחוז ההפרשה בפוליסה מ-6% ל- 8.33% מיום החתימה ואילך?? 3. במידה ואני חותמת על הסכם זה – האם כל הפוליסה על כל מרכיביה , כולל חלק גמל עובד- מעביד וכולל פיצויים משוחררים לזכותי במידה ואני עוזבת , או שאני צריכה אישור מהמעביד על שחרור הכספים שהופרשו . יש לציין - שהמעביד מפריש לי לקרן הראל גלעד פנסיה , נכון להיום : אחוזי ההפרשה של המעביד : 6% - לתגמולים ו- 6% - לפיצויים אודה לכם על מתן תשובה בהקדם!!!!!!!!!! לוחצים עליי כבר לחתום – ולכן דחוף לי !!! ממש דחוף!!!!! מצורף לזה קובץ של ההסכם עליו רוצים שאחתום (הסכם לפי סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין)