אלי

ועדה רפואית

הגשתי תביעה להחמרת מצב בגין ירידה בשמיעה .תביעתי נדחתה . הגשתי ערר, גם כאן תביעתי נדחתה . הגשתי ערעור לבית הדין. בית הדין קבע כי ענייני יוחזר לועדה על מנת שתדון מחדש בתביעתי ותנמק את תשובותיה על פי הנחיות בית הדין. כאשר הגעתי לועדה לאחר בית הדין , ראיתי הרכב של שלושה רופאים שהיו בועדת ערר. האם זה חוקי שאותה ועדה שדחתה את תביעתי תדון מחדש בענייני על פי הנחיות בית הדין ? לטעמי עלול להוו מצב של חוסר הגינות . הרי אותה ועדה יעשו הכל כדי להוכיח לבית הדין שהם לא טעו. אולי היה מן הראוי שועדה בהרכב אחר תדון בתביעתי מה אומר החוק במצה כזה ? תודה

עו"ד אריק שלו

אותו הרכב יכול לדון פעם נוספת בערעור, אולם אם הועדה חוזרת על הטעות המשפטית שבגינה הוגש הערעור מלכתחילה, ניתן לבקש מבית הדין להורות על שינוי הרכב הועדה.