רומה

מסחר בביגוד

אשמח את תגיבו לי למייל. ברצוני לשאול איך אני מוציא\צריך אישור בשביל למכור ביגוד של חברה מסוימת. נגיד אני מייבא ביגוד של חברת HUGO BOSS ומוכר בארץ מה אני צריך לעשות לשם כך. תודה לעוזרים אשמח אם זה לא המקום המתאים תעבירו אותי למקום מתאים.

דור נחמן, עו"ד

שלום רומה, שאלתך מצריכה בירור עובדתי של פרטים רבים נוספים (כגון- מהיכן מייבא, אילו פריטים מדובר ועוד). ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי בעניינך ע"מ שפרטי המקרה שלך יתבררו באופן ספציפי לנסיבות המקרה שלך ולשאלתך. בברכה,

אבי

כל עוד זה לא זיוף ואתה מוכר אורגינל אתה לא צריך אישור ואתה יכול למכור את זה ולא משנה ממי קנית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים