טלי עמנואל

זכויות הקרנת סרטים

שלום רב אם ברצוני להקרין סרט במסגרת ארוע עליו אני גובה תשלום - מה עלי לעשות בעניין תשלום על זכות ההקרנה? והאם יש "חוק התיישנות" ? - כלומר, אם זה סרט ישן - גם אז אני צריכה לשלם ? ואם לא, אז מאיזה שנה ? תודה טל

דור נחמן, עו"ד

שלום טלי, סרטים הינם יצירה קולנועית מוגנת, עליה בוודאי יש לשלם תמלוגים ולקבל הרשאה לביצועם הפומבי, העמדתם לרשות הציבור ושידורם. תשומת ליבך, כי סרט כיצירה קולנועית הוא מוגן. אולם, גם המוזיקה הנכללת בו מוגנת באופן נפרד כיצירה מוזיקלית וכך גם לגבי יצירות נוספות אשר נכללות (אם כלל) במסגרת אותו סרט קולנוע. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים