דין

הקרנה פומבית של סרט או משחק ספורט

הבהרת הנושא - במידה ועסק מעוניין להקרין באופן קבוע משחקי ספורט או סרטים. במה זה כרוך? מה העלויות? איפה אפשר לברר את הנושא לעומק?

עו"ד מיכל לוצאטו

דין שלום, יש לברר מיהו בעל זכויות השידור בארץ ביחס לכל יצירה על מנת לרכוש רישיון כדין. לעניין שידורי משחקי ספורט, ככל הנראה הגוף הרלוונטי עבורך הינו צ'רלטון, גוף שידור מסחרי המשדר אירועי ספורט מהארץ ומהעולם. תנאי הרישיון (כולל העלות) נקבעים ע"י בעל הזכויות. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים