גיל ה

זכויות יוצרים ושידור

יזמתי והפקתי על חשבוני סרט עדות שואה של אבי. העדות התקיימה במסגרת גוף ממשלתי בשם לדורות ledorot.gov.il עם מראיין מטעמה . אני מעוניין להציע את הסרט לערוצים מסחריים בעיקר ערוץ שמונה של הוט ויס דוקו. האם הזכויות שלי? האם אני צריך לפנות לגוף ולקבל אישור? תודה

עו"ד מיכל לוצאטו

גיל שלום, התשובה לשאלתך תלויה במסגרת ההסכמית בין לבין אותו גוף ממשלתי. האם יש הסכם ביניכם? האם דיברתם על נושא הזכויות? בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים