יוסי

שם לעסק על שם שקיים כבר

אני רוצה לפתוח עסק לכלי עבודה. אני רוצה לקרוא לו imc. ויש כבר חברה כזאת לקנאביס רפואי.... האם זה בסדר להשתמש בשם ?

עו"ד מיכל לוצאטו

יוסי שלום, יש לוודא שהשם המבוקש אינו מהווה סימן מסחר של חברה כזו או אחרת, שכן אז השימוש בו עשוי לחשוף אותך לתביעה בגין הפרת סימן מסחר. כמו כן ייתכנו עילות נוספות העלולות להקים תביעה כגון פגיעה במוניטין, עשיית עושר ולא במשפט והטעיית צרכנים. לאור כל האמור מומלץ לפנות לעו"ד בכדי לקבל ייעוץ פרטני. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים