רון

לא בטוח עם זה העתקת שם מסחרי

היי, לפני פחות משנה פתחתי אתר שמוכר נעליים, לפני שפתחתי אותו חיפשתי אם קיים עסק כזה בעל אותו שם (בארץ) ולא מצאתי, לפני כמה חודשים חיפשתי שוב ומצאתי עמוד פייסבוק של חנות שנקראת באותו שם (הלוגו לא דומה הצבעים והפונט לא דומים בכלל גם הם), כיוון שהאתר עוד בבנייה לא הספקתי לפתוח עוסק מורשה עדיין (כי האתר עוד בבנייה) האם אדם זה יכול לתבוע אותי ויש לו עילה לכך?

עו"ד מיכל לוצאטו

רון שלום, בשאלתך חסרים פרטים מהותיים אודות השימוש שלך ושל העסק השני בסימן. מומלץ לפנות לעו"ד מתחום סימני המסחר בכדי לקבל ייעוץ פרטני. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים