זכויות יוצרים לאתר מקודם שנסגר
שלום אני עוסק בבניה וקידום אתרי אינטרנט. במסגרת עבודתי אני מציע ללקוחות חבילה של בנית אתר וקידום בגוגל. לקוח שלי שבניתי לו את האתר וקידמתי את האתר בגוגל חייב לי דמי איחסון לחצי שנה לאתר לאחר חצי שנה האתר נסגר עקב אי תשלום . כיום לאחר שבוע מהסגירה התברר לי כי הלקוח העתיק את כל האתר כמעט מילה במילה,תמונות כולל הסכסט [מלל,סלוגנים,סדר הלחצנים ,מילות המפתח והסדר שלהם באתר]את הטכסט המועתק אני כתבתי במטרה לקדם את האתר ולשפר לו את אחוזי ההמרה שלו[יצירה מקורית שלי]. יש לי בבקשה כמה שאלות: 1.האים יש לי זכויות יוצרים על האתר במקרה כזה. 2.יש לי סעיף בחוזה שמופיע באתר שלי שמכסה[אמור לכסות מקרה כזה]מצב כזה שאומר" במידה ונעשתה עבודת קידום אתרים באתר הלקוח ע"י הספק[כך הוא המצב בדרך כלל כעשר האתר נבנה ע"י הספק]זכויות היוצרים למבנה האתר,הסדר והצורה בה כתובים הדפים,הכיתוב בכותרות הדפים כולל הסדר בו מופיעים המילים.והמילים עצמם. הם של הספק ושלו בלבד,אין להעתיק, להפיץ, להציג בפומבי או למסור לצד שלישי כל חלק מן הנ"ל בלא קבל הסכמתו של הספק בכתב ומראש. האים לפי סעיף זה יש לי זכויות יוצרים לעבודת הקידום? 3.מה קורה בקשר לחברה שהעתיקה את האתר עבור הלקוח הנל האים הם גם יכולים להיות אשמים בהפרת זכויות יוצרים? 4.במידה וחברת קידום אתרים מקדמת אתר במילת מפתח שיש עליהה זכויות יוצרים[סימן שם רשום]למרות שבעל האתר יודע שזה סימן רשום,אבל דורש שהמקדם יבצע את עבודת הקידום בכל זאת. מי מפר פו זכויות יוצרים בעלי האתר?המקדם?או שניהם?