מירה שלום

התנהלות לא תקינה של יור הועד הישוב

מונע מאיתנו חברות בישוב בטענות לא חוקיות , לא מטפל בבעיות שוטפות , גורם לסכסוך שכנים , מונע מאיתנו לקבל את הזכויות שלנו

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! "סידרה" של התנהלויות מעוררות קשיים, כמתואר בשאלה, מצדיקה ואף מצריכה סיוע משפטי של עו"ד. יש להניח, כי בנסיבות המתוארות יש עניין בכך גם לאחרים, עם שיתוף-הפעולה המתבקש בהתארגנות בעלי-העניין.

מירה שלום

האם יש כאן עלויות גבוהות בלהעסיק עו"ד אין לי המלצות של עו"ד שמטפלים בנושאים אלו אשמח לעזרתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

ברדיוס סביר מכל יישוב בארץ מצויים עורכי-דין רבים המוכנים לבחון התקשרות לסיוע תמורת שכר-טירחה מוסכם, ויתכן כי במקרה הנוכחי – על אף מורכבותו – די יהיה בהתראה במכתב של עו"ד ( צעד אשר ממילא יש לעשותו לפני פנייה בתביעה לגורם שיפוטי או בתלונה לגורם מינהלי מוסמך ). לפחות לחלק מהנושאים שהועלו בשאלה אמורים להיות שותפים אפשריים ליוזמה ולמימון. בכל מקרה של צורך בייעוץ לאיזה עו"ד לפנות – ניתן לברר אצל קרובים, שכנים או מכרים אחרים.