יואב

סירוב ויזה סעיף 221g

שלום, סירבו להעניק לי ויזת תייר לארה"ב תחת סעיף 221g והתבקשתי לספק מסמכים נוספים על מנת שיבחנו את הבקשה שלי לעומק. לא סיפקתי את המסמכים והתקופת להצגת המסמכים חלפה. שאלתי היא האם סירוב קבלת הויזה נותר תחת סעיף 221g שהוא סעיף כללי, או שלאחר תקופת הזמן הזו סעיף הסירוב הופך לסעיף ספציפי יותר (גם אם לא הצגתי כל מסמך שמעיד על דבר כזה או אחר). תודה

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, בפעם הבאה כשתבקש את הויזה, הרבה יהיה תלוי בפקיד ההגירה הספציפי יראיין אותך. הוא יכול לבקש שוב אותם מסמכים ויכול להיות שלא. אבל, בכל מקרה העובדה שלא הגשת את המסמכים בזמן, אינה לטובתך... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

יואב

שוב שלום, כן זה ברור לי. וכשאגיש שוב בקשה אגיש את המסמכים כבר בראיון בתקווה שזה יספיק לאישור הויזה. יש סיבה שזה לא נעשה כרגע. בכל אופן, שאלתי הייתה האם סעיף 221g שהוא סעיף כללי נשאר סעיף הסירוב שלי גם אם לא הגשתי את המסמכים. זה מה שנכתב בטופס הכחול שהוגש לי בסוף הראיון. תודה