open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 3 באוגוסט 2017

            שהיית ייתר של 70 ימים

            ברצוני לברר האם שהיית יתר של 70
            ימים כלומר פחות מ 180
            אשר גוררים אי כניסה של 3 שנים , מצריכים ויזה מחודשת לארצות הברית ,
            נאלצנו להישאר אחרי שהגעתי בחודש חמישי והיו לי צירים מוקדמים ובסופו קיסרי חירום ואז בעיות נשימה לילד , נשארנו עד שמצבו הבריאותי אפשר לנו לחזור לארץ , היות ועברו 3 שנים בכל מקרה ואנו רוצים לנסוע לדיסני בעוד כחצי שנה רציתי לדעת אם ישנה האפשרות שיסרבו והאם בכלל צריך לבקש ויזה מחודשת למרות שלא עבר 180 ימים .

            3 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 6 באוגוסט 2017

            שלום רב,

            כן, יש צורך לבקש ויזה חדשה לארה"ב. בנוגע לסיכויים - אף על פי שתקופת הגירוש הסתיימה כבר, רשויות ההגירה נוטות לסרב למי שהייתה לו שהיית יתר בארה"ב בעילה של "אי הוכחת קשר לישראל". עם זאת, ככל שעובר הזמן והנסיבות משתנות (עבודה קבועה, נכסים בארץ, נישואים וכיו"ב), אז גם הסיכוי לקבל ויזה לארה"ב גדל.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            6 באוגוסט 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form