open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 10 באוגוסט 2017

            קיבלתי גרין כארד לשנתיים על סמך נישואים בשנת 2006...מאז יצאתי מארהב ומעולם לא ביטלתי את הנישואים...בהמשך התחתנתי בארץ ונולדו לי ילדים...

            כעת מעוניינת לשוב לארהב...האם זה יהווה לי בעיה, והאם מספר הסושיאל סקיוריטי שלי עדיין תקף?

            10 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 13 באוגוסט 2017

            שלום רב,

            אם מ-2006 לא חזרת לארה"ב יותר, אז הגרין קארד שלך כבר לא בתוקף ולא ניתן יהיה להחיות אותו בנסיבות שתיארת.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            13 באוגוסט 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form