open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 22 באוגוסט 2017

            שינוי סטטוס שהייה בארה״ב

            היי,
            אני שוהה בארה״ב על ויזת תייר אני בתהליך הארכה לחצי שנה נוספת לשהיית תייר.
            אחי הגדול חי כ6 שנים בארהב עם גרין ל10 שנים בתחילת 2018 אמור להגיש בקשה לאזרחות. הוא רוצה לבקש אותי לאיחוד משפחות. אני בן 22. השאלה אם ניתן להגיש בקשה לאיחוד כשהוא מחזיק בגרין קארד ל10 שנים או יש לחכות לאזרחות.
            ( ידוע שהתהליך ארוך ויכול לקחת מספר שנים מכובד) מבחינת ספונסר הוא יכול להיות ההכנסה גבוהה ויש לו מספר נכסים בארהב.
            אשמח לקבל תשובה ומספר לשאלות נוספות וטיפול בעניין.

            22 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 23 באוגוסט 2017

            שלום רון,

            האח יוכל להגיש בקשה עבורך רק לאחר שהוא יקבל את האזרחות האמריקאית. ההליך ייקח כ-12 שנים (נכון לעכשיו).

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            23 באוגוסט 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form