open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 2 בספטמבר 2017

            אנו ידועים בציבור 13 שנים עם ילד בן 6 לפני רילוקישן לארהב. האם יש צורך להתחתן כדי שבן הזוג יקבל ויזה?

            להבנתי לא מספיק להביא הצהרה חתומה ע״י עו״ד על הזוגיות ויש צורך בחתונה אזרחית כדי שהבן זוג יוכל לקבל ויזה. אילו נישואים אזרחיים נחשבים קבילים? האם רק נישואים מחוץ לגבולות הארץ או יש גם נישואים אזרחיים בגבולות הארץ שיהיו מקובלים על רשות ההגירה של ארהב? האם יש איזושהי דרך אחרת לקבל את אישורם מלבד חתונה?

            2 בספטמבר 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 3 בספטמבר 2017

            שלום רויטל,

            כן יש צורך בנישואין רשמיים לצורך קבלת ויזה לארה"ב. בארץ רק ברבנות, ואם לא אז בכל מדינה אחרת, כמו בקפריסין למשל.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            3 בספטמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form