open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 7 בספטמבר 2017

            הגשת בקשה חדשה לאחר סירוב ויזת תייר

            שמי אריאל בן 22 מחיפה. לפני כחודשיים ניסיתי לקבל ויזה לצורך טיול של שבועיים אך סורבתי בגלל ששכחתי להביא מסמך שמעיד על הוכחה כספית וכן ככל הנראה לא מספיק הוכחתי שיש לי קשרים בארץ.יש לציין שבאותו זמן למדתי במכללת הגליל המערבי כסטודנט.אבל עכשיו השתנו המון דברים במצבי.אני עברתי מכללה -לסמינר הקיבוצים ומתחיל ללמוד בה באוקטובר וכן אני עומד לחתום על חוזה שכירות במעונות בתל אביב . כמו כן אמא שלי ואני החלטנו שנטייל ביחד שבועיים והיא תממן את הנסיעה ותראה הוכחות כספיות .היא בת 62 עם עבודה מסודרת ועם נכסים ואנחנו נעשה ראיון משותף.האם בכלל יש טעם שנגיש בקשה או לחכות עוד? על אף שהרבה השתנה יחסית לחודשיים.

            7 בספטמבר 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 7 בספטמבר 2017

            שלום אריאל,

            קשה להגיש מה יחליטו בשגרירות, כי הדבר נתון לשיקול דעתם המוחלט, אבל ללכת עם אמא בטח יגביר את הסיכוי שלך לקבל ויזה לארה"ב, אם כי תקבל ויזה עם הערה שתאפשר כניסה לארה"ב רק ביחד עם אמא. באופן כללי, מומלץ להמתין לפחות שישה חודשים.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            7 בספטמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form