open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 7 בספטמבר 2017

            חזרה לארה"ב לאחר overstay

            הייתי שוהה שנתיים בארה"ב על וויזת תייר, לאחר החצי שנה הראשונה בוצע הארכה ביולי 2015 אך רק במאי 2016 התקבלה תשובה שלילת להארכה, בוצע יציאה פיזית מגבולות ארה"ב בינואר 2017. במהלך השהות שלי שם הכרתי את בן זוגי והיום אנו מעוניינים להתחתן ולעבור לגור ביחד בארה"ב בן זוגי הוא אזרח אמריקאי המתגורר בארה"ב לפי בירורים הוסבר כי נוכל להתחתן מחוץ לגבולות ארה"ב אך השאלה העיקרית שלי היא האם ניתן לבצע תהליך זה למרות שהייתי שוהה שם מעל המותר ומהם סיכויי ההצלחה?

            7 בספטמבר 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 10 בספטמבר 2017

            שלום אדיר,

            במקרה שלך ככל הנראה יהיה צורך להגיש בקשה לקבלת חנינה (waiver). רק אם תקבל תשובה חיובית בבקשה, תוכל לקבל מעמד חוקי בארה"ב.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            10 בספטמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form