open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 1 באוקטובר 2017

            גרין קארד דרך משפחה ושאלה נוספת

            שלום לך, אני בן 35 רווק, לאימי פספורט אמריקאי, האם תוך כדי הבקשה עליי אסורה עליי השהייה בארצות הברית? וכמה זמן עד לקבלת הגרין קארד... ושאלה נוספת, אדם המתחתן כאשר הוא במעמד "לא חוקי" (נניח ופגה ויזת התייר) הוא יהפוך לחוקי ולאזרח מן המניין?

            1 באוקטובר 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 1 באוקטובר 2017

            שלום שוקי,

            ההליך עבורך ייקח כ-7 שנים. בתקופה הזו, אם יש לך ויזת תייר בתוקף, תוכל לבקר בארה"ב לתקופות קצרות. לא מומלץ לנסות בתור שוהה בלתי חוקי לקבל מעמד בארה"ב על בסיס נישואין לאזרח אמריקאי, כי הינך מסתכן בכך לקבל גירוש מארה"ב להרבה שנים.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            1 באוקטובר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form