נטלי

חזרה לארצות הברית אחרי אוורסטי

נסעתי לארצות הברית לטיול עם אסטה כי יש לי גם אזרחות צרפתית שזה נתן לי אישור של 3 חודשים בתוך תיירת , נשארתי שנה וחצי וחזרתי לישראל, אני מתכונת לחזור כי יש לי משפחה אחים שלי גרים שמה, מה אפשר לעשות כדי לחזור? האם אני אסורה להיכנס במשך 10 שנים או יש אפשרות לבטל או פיתרון להיכנס עוד פעם. תודה.

עו"ד אלכס ברוש

שלום נטלי, המצב שלך הוא בעייתי מאד. ככל הנראה, לא תוכלי להיכנס חוקית לארה"ב בשנים הקרובות. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד