סילביה טרגרמן

טעויות בטופס בקשת ויזה (תייר-טיול)

מילאתי את כל הטופס וכנראה הגעתי עד לקבלת מספר אישור; גיליתי טעויות ובניסיוני לתקן חוסם אותי במחשב בשלב כלשהו ומופיע מספר אישור. איך אוכל לתקן או לבטל ולערוך חדש? לא שילמתי

אלכס ברוש, עו"ד

שלום סילביה, אם לא שמרת את מספר האישור, אז כדאי לך להתחיל טופס חדש (מומלץ ישר לרשום את מספר האישור כדי שתוכלי להיכנס מאוחר יותר - במידת הצורך). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

סילביה טרגרמן

את מספר האישור דווקא שמרתי ולפיו אני מנסה לערוך תיקונים ושינויים במקומות שטעיתי - אך זה לא מאפשר לי פעולות אלו. יכול להיות שהמספ קיים "במערכת" וחוסמים גישה לשינויים? הכי טוב מבחינתי היה לערוך טופס חדש ולהשלים עד לתשלום ובעיקר קביעת ראיון אם אכן צריך זאת.(?) בשגרירות מסרו לי טלפון של מוקד תמיכה טכנית אך גם שעות בהמתנה לא הניבו פרי ולא ענו לי . אנסה לערוך טופס חדש, בינתיים זה מעכב אותי לקראת הנסיעה המתוכננת. תודה רבה סילביה טרגרמן

אלכס ברוש

כן, בנסיבות העניין כדאי לך לערוך טופס חדש. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד