open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 19 באוקטובר 2017

            ויזת תייר (B/1,B/2ׂׂ לארהב

            לצורך קבלת ויזת תייר, האם חובה להציג הסכם שכירות למי שאיננו בעלים של נכס בישראל או די באישור מהמעסיק על עבודה קבועה (12 שנים) תלושי שכר ואישור מהבנק על תוכנית חיסכון

            19 באוקטובר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form