open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • מנהל הפורום אלכס ברוש, עו"ד 12 בנובמבר 2017

            שלום דן,

            אם הסירוב הוא בגלל שלא הוכחת את הקשר שלך לישראל, אז ההמלצה היא להמתין כמה שיותר זמן עד לבקשה הבאה וגם עדיף שיקרה שינוי מהותי כלשהו בנסיבות שלך לפני ההגשה (רכישת נכס נדל"ן, צבירת ותק בעבודה סולידית, נישואין וכיו"ב).

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            12 בנובמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form