אלעזר

אישור כניסה לארצות הברית

בפעם האחרונה שנכנסתי לארצות הברית אמרה לי פקידת הגבולות בעל פה שלא עניתי על שאלותיה כראוי ולכן זאת הפעם האחרונה שאני יכול להכנס לארצות הברית. היא לא הגישה לי שום מסמך ולא רשמה או חתמה בדרכוני. שאלתי היא, האם יש מציאות כזאת שמרשים להכנס ואומרים שאסור להכנס מהפעם הבאה. כיצד ניתן לוודא תוקף אישור הכניסה שלי כיום?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אלעזר, סביר להניח שלא תוכל להיכנס לארה"ב ללא הסדרת עניין הויזה בשגרירות ארה"ב. הדרך הכי טובה לבירורים, היא לפנות לשגרירות ארה"ב. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד