חנה

אני נשואה לאמריקאי ויש לי גרין קארד לשנתיים וגם לבן שלי שהוא בנתיים חזר לישראל כדי להתגייס לצבא , אבל הוא מבקר כל חצי שנה האם אפשר להוציא ויזה תייר לא

גרין קארד של הבן שלי מסתיים בינואר 2018 הבן שלי חזר לישראל כדי להתגייס האם אפשר להוציא ויזת תייר

אלכס ברוש, עו"ד

שלום חנה, אם יש גרין קארד אז לא ניתן להוציא ויזת תייר, מה גם שאין צורך... אם רוצים לוותר על הגרין קארד, אז זה סיפור אחר... לדעתי, כדאי לו לשקול הוצאת Travel document שנותן אפשרות להיעדר מארה"ב לתקופה של שנתיים ללא פגיעה בגרין קארד. יש לזכור כי את המסמך הזה ניתן להוציא רק בארה"ב ורק פעם אחת בחיים. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד