חנה

לבן שלי יש גרן קארד והוא משרת בישראל התוקף של הגרין קארד הא בינואר 2018

לבן שלי יש גרין קארד לשנתיים והוא מסתיים בינואר הבן שלי החליט שהוא חוזר לארץ כדי ללכת לצבא (אני מציינת שהוא מגיע כל חצי שנה) האם יש אפשרות לחדש את הגרין קארד למרות שהבן שלי גר בישראל, לבן שלי יש מספר ביטוח לאומי אמריקאי ורשיון נהיגה אמריקאי, אני מבקשת לדעת לכמה זמן הוא יכול לבוא בדרך כלל הוא מגיע לשבועיים האם אני צריכה לערב עורך דין, ושוב תודה חנה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום חנה, כן יש אפשרות לחדש את הגרין קארד, הבעיה היא שהוא צריך לעמוד בתנאים של שמירת הגרין קארד (לפחות 3-4 חודשים בשנה להיות בארה"ב). מצד שני ניתן לבקש את Travel document שיאפשר לו להיות מחוץ לגבולות ארה"ב במשך שנתיים. המסמך ניתן רק בארה"ב (ורק פעם אחת בלבד). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד