גל

האם יש באפשרותי לחזור לאוקראינה?

לאחר חצי שנה באוקראינה ללא ויזה כלשהיא חזרתי לישראל, בשדה בקייב אמרו לי שאם ברצוני לא לקבל חותמת שחורה עליי לשלם סכום כלשהוא, הגעתי לעמדת התשלום ומישום מה לא לקחו ממני את הכסף, רק שאלו האם אני מתכוון לחזור, אמרתי שלא ושלחו אותי לדרכי. כעת אני מעוניין לחזור לביקור (שבוע), ואינני יודע האם קיים בדרכוני חותמת שחורה, האם "יקפצו" עליי בשדה כשאנחת? האם אתה חושב ששמי יופיע במערכת שלהם? יש דרך כלשהיא לבדוק זאת בבירור?

עו"ד אלכס ברוש

שלום גל, הפורום הזה עוסק בדיני הגירה לארה"ב. אנחנו לא עוסקים בדיני הגירה לאוקראינה, על כל המשתמע מכך... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד