open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 10 בינואר 2018

            הוצאת גרין קארד לארהב מהארץ

            שלום, בעלי הוא ישראלי אזרח אמריקאי והתחתנו לפני כשנתיים בארהב . מאז חזרנו לארץ ולי הייתה חריגת שהות של כחודשיים לכן ויזת התייר שלי אינה בתוקף
            מספר שאלות:
            1. במידה ואנחנו מגישים בקשה לגרין קארד , האם במידה ויהיה אישור אוכל לקבל אוטומטית את הגרעי קארד הקבוע?
            2. כמה זמן יקח התהליך והאם יש הבדל באורך התהליך לקבלת גרין קארד קבוע או זמני?
            3. לאחר קבלת הגרין קארד הקבוע מה דרישת השהות בארהב הכל אחת מעשר השנים של הגרין קארד?

            תודה.

            10 בינואר 2018
          • מנהל הפורום אלכס ברוש, עו"ד 16 בינואר 2018

            שלום עדי,

            לאחר הגשת הבקשה לקבלת הגרין קארד על בסיס נישואין לאזרח אמריקאי, יהיה צורך להמתין בישראל עד לסוף ההליך בסביבות שנה. אם מדובר בשהיית יתר בארה"ב פחות מחצי שנה, אז לא צריכה להיות כלשהי בעיה עם קבלת האישור. בסמוך לאחר הכניסה לארה"ב, תוכלי לקבל את הגרין קארד הזמני בדואר לכתובת שציינת בטפסים הרלוונטיים. הגרין קארד הזמני יהיה בתוקף לשנתיים, ולאחר שנתיים בהנחה שהנישואין עדיין מתקיימים, תוכלי לקבל גרין קארד קבוע בתוקף ל-10 שנים. כדי לשמור על הגרין קארד (הן הזמני והן הקבוע) יש צורך להיות בארה"ב לפחות 3-4 חודשים בכל שנה.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            16 בינואר 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form