רוני רוקח

הגשת בקשה לויזה- מb1 לb1/b2

קיבלתי ויזה r b1 למשך שנה לפני כשלוש שנים. אני מעוניינת להגיש בקשה נוספת לויזה עכשיו, לסוג b1/b2, ואחת השאלות בטופס ds160 היא האם הבקשה היא לאותו סוג ויזה שהייתה לי או סוג אחר. האם במידה והיה לי r b1 בלבד אני צריכה לציין שמדובר בבקשה לסוג ויזה אחר או שזה נחשב אותו סוג?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רוני, את יכולה לציין שהיה לך סוג אחר של ויזה לארה"ב ולציין איזה סוג. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

אנג'ל

הוצאת ויזה ? אני בדיוק שילמתי אגרה מה לעשות כדי לא לקבל סירוב להוצאת ויזה לארה"ב?? מה הם שואלים ומה לענות..

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אנג'ל, המבחן הוא הקשר שלך לישראל. את הקשר ניתן יהיה להוכיח באמצעות נכסים, כספים, עבודה בארץ וכיו"ב. לא ניתן לשעת מראש מה בדיוק ישאלו, אבל בכל מקרה מומלץ לענות על כל השאלות בכנות. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד