עדי

קבלתי ויזה לארצות הברית עם נכות נפשית

אני ממלאת טפסים לנסיעה לכנס שהוזמנתי אליו. אני מוכרת כנכה נפשית ביטוח לאומי. האם זה יכול להוות בעיה? חשוב לציין שמלבד הקצבה אני גם עובדת בעבודה קבועה ומצבי בבנק הוא טוב. ויש לי כמובן מכתב הזמנה לכנס ומכתב מהעבודה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום עדי, זה עלול להוות בעיה, אבל בהנחה שתצליחי להוכיח את הקשר שלך לישראל, אז יש סיכוי לקבלת הויזה לארה"ב. לפי מה שתיארת, הקשר שלך לישראל הינו סביר, אם כי לא ניתן לדעת מראש מה הרשויות ההגירה יחליטו. שכן, הדבר ניתן לשיקול דעתן הבלעדי. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד