Dodo

כניסה תכופה לארה"ב - האם צפויה בעיה?

עו"ד כהן שלום, אני בעל אזרחות ישראלית וצרפתית. אני נוסע לארה"ב לבקר משפחה, ואכנס עם ESTA בדרכון הצרפתי שברשותי. בכוונתי לסוע לארה"ב, לבקור משפחתי, ובאמצע הבקור לסוע למספר ימים לקובה - כלומר לצאת מארה"ב למספר ימים, ואח"כ לשוב ולהכנס. כל הטיול כולו - ארה"ב וקובה - אמור להמשך כשלושה שבועות. האם צפויה בעיה כלשהי? תודה, Dodo

אלכס ברוש, עו"ד

שלום דודו, על פניו לא צריכה להיות שום בעיה, אבל יש לקחת בחשבון שתמיד קיים הסיכון שלא יתנו לך להיכנס לארה"ב כשמנסים לחזור לשם אחרי תקופה קצרה מחוצה לה... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד