עידו

סטודנט בארה״ב ועבודה

אני סטודנט בארה״ב, עושה תואר שני, במטרה להישאר ל OPT אחרמ כך. לחברה שמעסיקה אותי יש משרדים בארץ ובארה״ב. בעצם יש לה ישות ישראלית וישות אמריקאית. יש בעיה או סיכון לעבוד כשכיר בחברה הישראלית ולקבל משכורת כישראלי? אני על F1 בארה״ב ופיסית ממלא את תפקידי מהמשרדים בארה״ב.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום עידו, אתה צריך לבדוק מול מוסד הלימודים הספציפי בו אתה לומד, מה הם תנאי הויזה שלך. באופן כללי, לא ניתן לעבוד באופן חופשי על ויזת סטודנט, וברוב המקרים יש מגבלות על היקף ומקום העבודה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד