open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 3 במרץ 2018

            מתעניין בויזת E2 למשקיעים נשוי פלוס 3

            מתעניין בהקמת עסק עם שותף השקעה של עד חצי מליון דולר שנינו אזרחים אירופיים ( יווני) האם אפשרי? האם הפרוצדורה היא באמת בלתי אפשרית?

            3 במרץ 2018
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 4 במרץ 2018

            שלום איציק,

            למרבה הצער לא ניתן לבקש ויזת משקיע לארה"ב (E2) על בסיס דרכון יווני. עם זאת, ייתכן ויש אפשרות לקבלת ויזה מסוג אחר, אבל אנחנו צריכים להבין יותר מהי בדיוק התכנית שלכם, טיב העסק וכיו"ב. אנא לקבוע פגישה במשרדנו ונשמח לעזור לכם.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            4 במרץ 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form