open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 27 במרץ 2018

            הורים (ז"ל) אזרחי ארה"ב

            הורי היו אזרחי ארה"ב והם נפטרו שם. אני תושבת ישראל ללא אזרחות וכרגע מבקשת ויזת תייר רגילה. בטופס DS-160 יש שאלה שבה אני צריכה למלא את פרטי הורי ולרשום האם הם תושבי ארה"ב. (Is your father in the US). האם צריך לרשום כן למרות שהוא כבר נפטר? במידה ורושמים לא אז אין אפשרות לכתוב שהוא אזרח.

            27 במרץ 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form