שירן

Over stay רציתי אם יש דרך לבדוק אובר סטיי-האם זה משהו שהוא יכול להיות פלילי(שואלת כי אני בתהליך של הוצאת דרכון אירופאי וצריכה להביא אישור מהאף בי איי

הייתי בארהב במשך שנה וחצי ידוע לי שלאחר חצי שנה צריך לעשות הארכה ראשונה ולאחר חצי שנה נוספת הארכה שנייה.אני עשיתי רק הארכה אחת שאושרה, ונשארתי את החצי שנה האחרונה ללא הארכה. אני מודעת לכך שחרגתי בזמן השהייה שלי בארהב.כאשר יצאתי לא תחקרו אותי ולא שאלו כלום.האם אני באובר סטיי?אפשר לבדוק דבר כזה?האם בגלל שיצאתי ולא אמרו לי כלום אז זה אומר שהכל בסדר?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום שירן, לפי מה שתיארת, אין צורך לבדוק את זה, כי מדובר בהחלט בשהיית יתר, על כל המשתמע ... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד