טלי

ויזת תייר סירוב שלישי

אם לאחי היתה ויזת תייר( הוא מעולם לא היה בארה"ב) לפני כשנה השגרירות יצרה איתו קשר ולקחה לו את הויזה בגלל שחשבה שהוא רוצה להגר לא חוקית, אני ניסיתי להוציא פעם שלישית ושללו אותי, פעם אחת היתה כמה חודשים אחרי שביטלו לו את הויזה, האם זה רשום להם במחשבים שאני אחותו ובגלל זה לא נותנים לי ויזה?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום טלי, לא נראה כי יש קשר ישיר בין הדברים. פשוט, קשה מאד לקבל ויזה לארה"ב אחרי מספר סירובים. כדאי להמתין כמה שיותר זמן ולשינוי מהותי בנסיבות שלך ורק אז להגיש בקשה חדשה לויזה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד