יהודית לוי

ויזה עסקית של משקיע בארה"ב {הוא גר בהוואי)

בני צריך להוציא ויזה משקיע בארה"ב יש לו היום ויזה עד חודש ספטמבר שנה זו. הוא השקיע בארה"ב הרבה כסף ועדיין משקיע והעסק שהוא שותף בו משקיע את כל הרווחים. יש לו דרכון גרמני וניירת מסודרת ששילם את המיסים ואפילו קיבל החזר. יש גם תוכנית עסקית מסודרת. מה הסיכוי שיתנו לו ויזה E2 או E 1 . כמה עולה הטיפול וכמה זמן זה לוקחת האם אני כאמא שלו יכולה לסדר הכל והוא יבוא לקראת הפגישה בשגרירות. הדו"חות והניירת הם של רואה חשבון. אודה על תשובתכם המהירה על מנת שנוכל להסדיר העניין תודה מראש

אלכס ברוש, עו"ד

שלום יהודית, ויזת משקיע לארה"ב הינו נושא די מורכב, כך שעדיף להגיע לפגישה מסודרת במשרדנו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

אלכס ברוש, עו"ד

שלום יהודית, ויזת משקיע לארה"ב הינו נושא די מורכב, כך שעדיף להגיע לפגישה מסודרת במשרדנו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד