רעות

ויזת סטודנט לאחר סירוב לויזת תייר

מה הסיכוי לקבל ויזת סטודנט לאחר 3 סירובים ב8 שנים שחלפו.. סירובים לפיהם לא הוכחתי קשר חזק לישראל, והאם צריך גם לחכות חצי שנה להגיש ויזת סטודנט אחרי הסירוב האחרון

אלכס ברוש

שלום רעות, לכאורה אין קשר ישיר, כי בכל אחד מהמסלולים יש את המבחן משלו. אבל, עדיין בגלל שקיבלת כבר 3 סירובים, אז מומלץ להמתין כמה שיותר זמן עד לבקשת הויזה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

רעות

ואם הויזת סטודנט סורבה גם מומלץ לחכות כמה חודשים טובים? למרות שהתקבלתי ללימודים ויש לי את כל הכסף הדרוש?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רעות, לגבי ויזת סטודנט המבחן הוא האם יש לך מספיק כסף כדי לחיות בארה"ב ולשלם את שכ"ל עבור השנה ראשונה. לכן, במקרה של סירוב אין טעם להמתין אם יש הוכחות חדשות לכך שיש לך את הכסף הנדרש. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד