תומר

היי אבל בתהליך מהארץ לגרים קארד ( ויזת נישואים ) לא מבטלים לך את הויזה הנוכחית שלך ? הכוונה אם יש לי ויזה חוקית 10 שנים ואני בתהליך אני יכול לצאת לבקר

אני בתהליך כבר חודש וחצי נישואין עם אזרחית אמריקאית ואני ישראלי נשואים בארץ והגשנו הכל מהארץ אני יכול ללכת לבקר איתה חופשי באמריקה לתקופות קצרות ? וכמה זמן לוקח כל התהליך הזה מהארץ

אלכס ברוש, עו"ד

שלום תומר, בתחילת תקופת ההמתנה אין בעיה להיכנס לארה"ב על בסיס ויזת התייר. לקראת סוף התהליך, ייתכן שלא יתנו לך להיכנס לארה"ב. בכל מקרה יש להצטייד במסמכים המוכיחים שהתחלת את ההליך בישראל ויש להסביר שבכוונתך לבקר לתקופה קצרה ואז תחזור ותשלים את ההליך בישראל. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד