שמואל בן אדיבה

תוקף ויזה לארצות הברית

שלום וברכה אני מיועד להיכנס לארצות הברית בתאריך 11-7 עד ה17-7 ותאריך הויזה שלי הוא עד 9 לספטמבר האים אני מחוייב להאריך את הויזה הוא שיתנו לי להיכנס ללא בעיות. אני מתוכנן להיכנס עם כל משפחתי לשבוע אחד בלבד. אנחנו רק עוברים ממקסיקו לישראל דרך ארצות הברית לשבוע אחד. אנחנו מסיימים שליחות של 4 שנים במקסיקו סיטי תודה רבה!!!

עו"ד אלכס ברוש

שלום שמואל, הויזה חייבת להיות בתוקף ביום הכניסה לארה"ב, לאחר מכן מה שקובע זה לכמה זמן יתנו לכם רשות לשהות בארה"ב על ידי רשויות ההגירה בגבול. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד