ה

ויזת J2 לבן זוג שאינו נשוי ברבנות

אלכס שלום, ברצוני להתייעץ לגבי ויזת J2 לבן זוגי. אני אקבל ויזת J1 לצורך לימודים ורוצה להוציא ויזת J2 לבן זוגי . איננו נשואים ואיננו רוצים להינשא ברבנות. מעוניינים להינשא נישואים אזרחיים, ידועים בציבור. השאלה אם מבחינת הויזה רק נישואים ברבנות תקפים ואין מה לעשות בנידון?

עו"ד אלכס ברוש

שלום, כל עוד מדובר בנישואים רשמיים, אז לא משנה באיזו מדינה התחתנתם. רשויות ההגירה לארה"ב לא מכירות במוסד של הידועים בציבור. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד