אודה-אל

סירוב ויזת תיירים לארה״ב

חברה טובה שלי וכל המשפחה שלה תכננו לעשות טיול גדול לארה״ב. מדובר במשפחה בת 6 נפשות (הורים, שני אחים קטינים ושני אחים בגירים)+ החברה של הבן הבגיר. היום הם הלכו להוציא ויזה כולם ביחד- כולם קיבלו חוץ מהאחות הגדולה. שהם שאלו למה היא לא קיבלה היא נענתה- בשל ס׳ 214B . האם יש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה? מדובר על טיול שהם מתכננים אותו כבר חצי שנה והם תכננו לטוס בעוד מספר חודשים, כעת שהאחות לא קיבלה זה דיי הרס להם את כל התוכניות וכנראה שהטיול כלל לא ייצא לפועל. אודה לתשובתכם.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אודה-אל, למרבה הצער, ככל ומדובר בסעיף 214ב, אז אין יותר מדי מה לעשות. הדבר אומר שלטענתו של פקיד ההגירה, לא הוכח קשר לישראל. כעת, ההמלצה הי להמתין כמה שיותר זמן עד לשינוי מהותי בנסיבות, ואז לנסות להגיש בקשה לויזה לארה"ב מחדש. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד