ויטלי

תמונה מטושטשת בטופס DS 160

שלום. מיליתי את טופס DS 160 וכרגע מחכה לתאריך הראיון בשגרירות. באת מילוי הטופס התמונה שהעלתי הייתה תקינה אך לאחר סיום מילוי הטופס נשלח לי הטופס למייל וכשפתחתי ראיתי שכל התמונה מטושטשת ולא ברורה. עד כמה זה קריטי לראיון בשגרירות (עם גם ככה אני מגיע עם תמונות מצולמות ) ועם זה קריטי האם יש אפשרות לשנות את התמונה בטוםס DS 160 בלי שינוי תאריך הראיון?

עו"ד אלכס ברוש

שלום ויטלי, לא צריכה להיות בעיה, רק תביא איתך לראיון תמונה תקינה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד