חן כהן

שם בכרטיס ובדרכון לא תואם לויזה

שלום, קניתי כרטיס טיסה לארהב ובו מופיע שמי האמצעי בלבד ללא שמי הראשון. הוצאתי דרכון חדש על מנת לא לקנות כרטיס חדש, אבל הויזה מופיעים שני השמות. הראשון והאמצעי. האם תהיה לי בעיה בכניסה לארהב? אציין שגם בת.ז וגם בדרכון הישן מופיעים שני השמות. תודה על ההיענות

אלכס ברוש, עו"ד

שלום חן, בדרך כלל, כל עוד ניתן להוכיח שמדובר באותה אישיות אז לא צריכה להיות בעיה. אבל, הסיכון תמיד קיים. כדי להיות על הצד הבטוח - השם צריך להיות זהה בכל המקומות. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד