• 16 בספטמבר 2013

    עזרת בבקשת ויזת תייר

    שלום אני בת 22, משוחררת כבר שנה וחצי ועובדת בעבודה קבועה כבר שנה וחצי. עכשיו אני מתכננת לטייל בארה"ב ויש לי מכתב מהמנכ"ל של החברה בה אני עובדת שאני עומדת לחזור לארץ להמשיך לעבוד. האם זה מספיק? ובנוסף יש לי חברה שאני יכולה לישון אצלה למשך חודש בניו-יורק ובטופס בקשת הויזה מבקשים שאני אציין איפה אני אשאר בארה"ב. השאלה היא האם לציין את הכתובת שלה או יכול להיות שזה בעצם מה שיפיל אותי?
    תודה רבה לעונים,
    שירה

    16 בספטמבר 2013
  • 16 בספטמבר 2013

    עזרת בבקשת ויזת תייר

    It depends how long you have been working at your job and how much you earn. You need to bring 3 talushim. You can give the address in NY but you have to say it's a friend not a girl friend. You may or may not get the visa

    16 בספטמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?