open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 16 בספטמבר 2013

            עזרת בבקשת ויזת תייר

            שלום אני בת 22, משוחררת כבר שנה וחצי ועובדת בעבודה קבועה כבר שנה וחצי. עכשיו אני מתכננת לטייל בארה"ב ויש לי מכתב מהמנכ"ל של החברה בה אני עובדת שאני עומדת לחזור לארץ להמשיך לעבוד. האם זה מספיק? ובנוסף יש לי חברה שאני יכולה לישון אצלה למשך חודש בניו-יורק ובטופס בקשת הויזה מבקשים שאני אציין איפה אני אשאר בארה"ב. השאלה היא האם לציין את הכתובת שלה או יכול להיות שזה בעצם מה שיפיל אותי?
            תודה רבה לעונים,
            שירה

            16 בספטמבר 2013
          • 16 בספטמבר 2013

            עזרת בבקשת ויזת תייר

            It depends how long you have been working at your job and how much you earn. You need to bring 3 talushim. You can give the address in NY but you have to say it's a friend not a girl friend. You may or may not get the visa

            16 בספטמבר 2013
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form