עזרת בבקשת ויזת תייר - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • שירה שוודרון

    נשלח ע"ישירה שוודרון 18:40, 16 בספטמבר 2013

    שלום אני בת 22, משוחררת כבר שנה וחצי ועובדת בעבודה קבועה כבר שנה וחצי. עכשיו אני מתכננת לטייל בארה"ב ויש לי מכתב מהמנכ"ל של החברה בה אני עובדת שאני עומדת לחזור לארץ להמשיך לעבוד. האם זה מספיק? ובנוסף יש לי חברה שאני יכולה לישון אצלה למשך חודש בניו-יורק ובטופס בקשת הויזה מבקשים שאני אציין איפה אני אשאר בארה"ב. השאלה היא האם לציין את הכתובת שלה או יכול להיות שזה בעצם מה שיפיל אותי? תודה רבה לעונים, שירה

    השב
  • 22:31, 16 בספטמבר 2013

    It depends how long you have been working at your job and how much you earn. You need to bring 3 talushim. You can give the address in NY but you have to say it's a friend not a girl friend. You may or may not get the visa

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.