דניאלה

גרין קארד לנישואין לאזרח

חינו בארצות הברית העלי אזרח ויש לנו 4ילדים ילדה אחת אזרחית ארצות הברית הינו בעמצה התהליך לגרין קארד חזרנו לארץ אחרי שנתיים וחצי לא סיימנו את התהליך כי היה ממש יקר מה עלינו לעשות אם אנחנו רוצים להתחיל את התהליך שוב ולאפשר לי ולילדים לבקר שם או לחיות שם

עו"ד אלכס ברוש

שלום דניאלה, אם בעלך הוא אזרח אמריקאי, אז תמיד ניתן להתחיל את הליך קבלת הגרין קארד מחדש. הבעיה היא שאם אין בכוונותיכם להשתקע בארה"ב, אז לא כדאי לעשות זאת. במקום זאת, כדאי לשקול קבלת ויזת תייר לארה"ב. ככל והנכם מעוניינים בקבלת גרין קארד - אנא לקבוע פגישה במשרדנו ונשמח לעזור לכם. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד